Divendres 25 novembre 2016. 21h

ALMUDENA GONZÁLEZ VEGA & CRISTINA ROSALES



Almudena González Vega

Màlaga, 1986. Va estudiar al Conservatori superior de Granada amb Juan Carlos Chornet, al Liceu de Barcelona amb Júlia Gállego i al Trinity College of Music amb Wissam Boustany, Emer McDonough i Sue Thomas amb les beques "Trinity Trust" i "Cordelia Moses". Més tard es trasllada a Colònia on estudia amb Robert Winn. Realitza Master Classes i cursos amb Jacques Zoon, Juliete Hurel, Andrea Lieberknetch, Philip Bernold, Wil Offermans, Paul Edmond Davies, Susan Milan, entre d'altres.
Com a músic ha tocat en sales com ara Southbank Center, English National Opera Colliseum, Ronnie Scotts, L'Auditori, Auditori Manuel de Falla, Sala Maria Cristina, La Comédie de Clermont-Ferrand, Teatro Cervantes i Teatro Echegaray de Màlaga.

facebook.com/almudenagonzalezflute

Cristina Rosales
Màlaga, 1986. Artista visual freelance amb seu a Màlaga. Un cop llicenciada en Comunicació Audiovisual realitza el Màster d'Animació 3D a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i el Màster d'Animació de Personatges de la Universitat de Granada-Kandor Graphics.
És sòcia fundadora del Colectivo CROMA, col·lectiu de professionals del sector de la comunicació especialitzats en la creació d'esdeveniments culturals i produccions audiovisuals. Un dels seus principals clients és el Festival de Cinema de Màlaga.

cristinagrosales.com

 

MEI: EL SILENCIO ENTRE LA MÚSICA Y EL CINE DE JAPÓN




50 min

Concert audiovisual

En l'art japonès encara s'utilitza el mateix concepte que posseïen aquestes peces: el Ma. El Ma no té equivalent en la música clàssica occidental, és un concepte que s'utilitza per referir-se a l'espai. Més aviat a la consciència de l'espai; no tant el concepte tridimensional d'espai sinó la relació entre forma i no-forma: relació entre espai, so i respiracions. Aquest concepte pot trobar-se en la música contemporània occidental en la notació espacial o la notació proporcional.
La proposta d'aquest projecte és utilitzar obres tradicionals i contemporànies en què la composició estigui basada en el concepte de Ma. Un conjunt d'obres pertanyents a compositors japonesos o occidentals en la forma tradicional de la música japonesa que facin que l'oient experimenti el concepte de l'espai i del silenci. Del color del so en si mateix com una altra forma d'escolta.
El repertori està format per obres contemporànies a l'estil japonès per a flauta travessera, una obra per shinobue del compositor David Loeb que va arranjar per al piccolo expressament per petició d'Almudena González Vega, una obra tradicional del Honkyoku arranjada per Wil Offermans i una obra contemporània per a shakuhachi del compositor català Ramon Humet arranjada per a la flauta travessera, que es barrejaran amb projeccions de l'estètica del cinema de Masaki Kobayashi, Hayao Miyazaki o Akira Kurosawa.

Almudena González Vega: flauta
Cristina Rosales: visuals

galeria fotogràfica


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€
comprar entrades