Dijous 11 octubre 2018. 20h

BLOOD QUARTET


 

Com a pioner de la No Wave de Nova York amb Mars o Don King, Mark Cunningham ha estat part de l'escena avantguardista de Barcelona des de fa gairebé trenta anys, amb Raeo, Convolution, Bèstia Ferida i un llarg etcètera.

Blood Quartet es va formar a principis de 2015 com a fruit d'una fortuïta col·laboració entre Cunningham i el trio de noise rock underground Murnau B. Fins ara han editat un casset –Dark Energy– i dos LPs: Deep Red el 2016 i el nou Until My Darkness Goes el 2018. La seva música també sonoritza la nova pel·lícula de Miguel Angel Blanca Quiero lo eterno.

Mark Cunningham
: trompeta, guitarra
Lluís Rueda
: guitarres
Kike Bela
: baix, sintetitzador
Càndid Coll
: bateria, veu

https://bloodquartet.bandcamp.com

LES AVENTURES DEL PRÍNCEP ACHMED




65 min

Concert audiovisual

Les aventures del príncep Achmed
(Die Abenteuer des Prinzen Achmed) és un llargmetratge expressionista de 1926 animat amb siluetes per l'alemanya Lotte Reiniger, i basat en elements de Les mil i una nits.
Blood Quartet posarà de nou les seves composicions i improvisacions al servei d'aquesta pel·lícula muda, després d'interpretar-la fa tres anys a les festes de Vallcarca, seguint una línia de treball intuïtiva i creativa. Una trobada sinèrgica entre diferents estils, lluny de la típica banda sonora.

Blood Quartet
: música
Lotte Reiniger
(Berlín, 1899-1981): film

galeria fotogràfica

___

Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 6€
comprar entrades