Dissabte 11 novembre 2017. 21h

ALDO ARANDA



Percussionista polifacètic i virtuós intèrpret de marimba, qualificat com "el meravellós percussionista mexicà" pel director artístic i actor Jan Fabre. Les seves presentacions porten la percussió a un nou nivell d'expressió, fusionant diverses tècniques i disciplines com el teatre musical contemporani, la improvisació, la dansa i la tecnologia, alhora que revoluciona el concepte d'execució i interpretació.
Va ser premiat amb mencions honorífiques al primer i segon Concurs i Festival Internacional de Marimbistes a l'estat de Chiapas (Mèxic) a les edicions de 1999 i 2001. Màster al Reial Conservatori Flamenc d'Anvers (Bèlgica) i posteriorment al Reial Conservatori de la Haia (Holanda).
D'emocionant i versàtil trajectòria, actualment viu entre Holanda i Barcelona, ​​ha treballat conjuntament amb importants directors, compositors, companyies de teatre i orquestres, entre les quals destaquen Plácido Domingo, Neeme Jarvi, Louis Andriessen, Heiner Gobbels, Jan Fabre / Troubleyn Company, Asko-Schoenberg Ensemble, Orquesta Sinfónica de la Universidad de Guanajuato, Orquesta de la Ópera de Bellas Artes (Mèxic), Noord Netherlands Orchestra (Holanda) i DeFilarmonie (Bélgica).
S'ha presentat als més prestigiosos festivals de tot el món com el Festival d'Avignon (França), Festival d'Edimburg (Escòcia), Wiener Festwochen (Àustria), Gaudeamus Music Week (Holanda) Festival Internacional Cervantino (Mèxic) i l'Aarhus Festuge (Dinamarca).
Fa xerrades i tallers als Estats Units, Mèxic i Europa i actualment ha estat nomenat director artístic de la companyia Modern Troubadours que fa espectacles combinant teatre musical, històries narrades, dansa i tecnologia.

www.aldoaranda.weebly.com

 

PERCUSSION LANDSCAPES




50 min

Concert audiovisual
estrena

Una excitant experiència a través de la marimba i la percussió́. Percussion Landscapes proposa una barreja de música electroacústica, vídeo i improvisació en una travessia plena de color i de sons. Recorre al vídeo preproduït fluctuant entre la música en directe i la part electrònica, i crea un híbrid on la línia visual a vegades és independent i d'altres funciona en sincronia.

Aldo Aranda: marimba i percussió
Aldo Aranda, Martin Jaroszewicz i Alejandro Castaños
: vídeo

galeria fotogràfica


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 6€
comprar entrades