Dijous 17 novembre 2022 . 20h

CHIEN BLEU MORD LE VENT (LEOS ATOR + JEAN-LOUP FAURAT)


 

Duo de folk mutant improvisat, format per Leos Ator a la mandolina i la percussió i Jean-Loup Faurat a la guitarra.

Leos Ator és un artista multidisciplinari, gaudeix amb la metamorfosi i els viatges. De fet, ha viscut molt de temps a l'estranger. El so continua sent un dels seus vehicles favorits per a la trobada: improvisa en bona companyia amb paraules, sons, notes i silencis. Però és el gust pel silenci el que torna a portar-lo a la imatge: busca un llindar en la imatge des d'on obrir-se al silenci. Intenta que les imatges siguin la fàbrica del silenci, un silenci compartit, l'espai d'una trobada.

Jean-Loup Faurat
és un artista visual i músic. A partir d'un enfocament basat en l'expressió del potencial plàstic de dispositius i tecnologies obsoletes, engega dispositius electrònics que barregen sons i vídeos per posar-los a prova en un enfocament sensible, perceptiu o sinestèsic. Toca en el grup Hifiklub, un trio de rock experimental. També és músic de la companyia de dansa contemporània Kubilai Khan Investigations. Porta diversos projectes de col·laboració centrats en l'experimentació i la música improvisada, especialment el duo Chien bleu mord le vent amb Leos Ator.

Instagram: @leos_ator - @chien_bleu_mord_le_vent


___


Crèdits fotos
Artistes: Alexandre Minard
Espectacle: Leos Ator

L'ORGANISATION DE LA CHUTE / 1




45 min

Ciència-ficció metafísica, performance
estrena

Leos Ator i Jean-Loup Faurat improvisen en directe la banda sonora de
L'organisation de la chute (L'organització de la caiguda), un vídeo que han creat a partir de les investigacions fotogràfiques de Leos Ator.
Barres obliqües ( / ) cauen sobre el paisatge. Convencionalment, la barra obliqua és un signe separador que jerarquitza (organitza) la informació. La caiguda d'una barra obliqua en el paisatge és el motiu i la narració d'una ruptura, una intrusió en l'ordre natural de les coses. La barra obliqua es converteix aleshores en l'emblema d'un desordre, una intrusió a escala del paisatge.

Direcció:
Leos Ator i Jean-Loup Faurat
Col·laborador (efectes especials):
Lorys Stora
Mandolina i percussió:
Leos Ator
Guitarra:
Jean-Loup Faurat
Vídeo:
Leos Ator i Jean-Loup Faurat

galeria fotogràfica

___


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades
12€ compra online - 15€ taquilla
abonament 3 espectacles
30€ online
comprar entrades