Dissabte 21 novembre 2015. 21h

JAKOB DRAMINSKY HØJMARK



Jakob Draminsky Højmark

Copenhaguen 1959. Músic i compositor danès interessat en la improvisació, l'art sonor, l'electroacústica, el microtuning, la música per a teatre i la música concreta.
Entre 1990 i 2007 va ser membre actiu de l'escena barcelonina de la nova música. Va rebre classes de Gabriel Brnčić, va presentar les seves òperes contemporànies al Festival d'Òpera de Butxaca i els seus solos per a instruments de vent i ordinador en diversos indrets de Catalunya. Va col·laborar amb una llarga llista d'artistes locals com ara Mark Cunningham, Joan Saura i Pascal Comelade.
Després d'una pausa dedicada als estudis sobre la cultura japonesa a la Universitat de Copenhaguen, ha tornat a les arts que exploren els racons menys comercials de l'escena internacional de l'art sonor i la música amb la seva melòdica amplificada i una col·lecció de petits instruments de corda i de baixa tecnologia. Ara també abraça la seva gran passió per la interacció entre el so i la imatge sota el concepte de Movieonics.

http://multisounds.dk
http://seismograf.org
https://translate.google.com


MOVIEONICS - Contemplating Blue IV




45 min

Concert audiovisual
estrena

Peça audiovisual per a imatges de baixa fidelitat, melòdica amplificada, petits instruments de corda i de baixa tecnologia. Imatges pregravades. Capes independents de so. Clústers, melodies fragmentades i ritmes descompostos. Tot preparat en directe.
A la recerca del ma* entre les línies blaves de les notes i el moviment. Un "ara" sense fi, on accions minimals s’equilibren en la fina frontera entre "allà" i "aquí". Temps de dissolució. Mentre es construeix un espai híbrid comú, per reterritorialitzar la ment.
Paraules clau: espai-flexió, temps-transposició

*ma: concepte japonès que significa ‘espai’, ‘interval’.

Jakob Draminsky Højmark: música i imatges

galeria fotogràfica


Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 8€
comprar entrades