Divendres 17 octubre 2014. 21h

KÃ’NIC THTR



KÒNIC THTR

Els projectes artístics, escènics i expositius de Kònic thtr incorporen tecnologies interactives, llenguatges audiovisuals i multimèdia, performance, música i dansa. La recerca entorn al cos i la seva mediació tecnològica s'orienta a desenvolupar dispositius interactius per facilitar la comunicació del públic i/o dels actors amb la informació digital en les instal·lacions i projectes d'escena interactiva multimèdia, desenvolupant interfícies tangibles i aplicacions de programari d'autor per contribuir des d'aquests processos a la innovació de la creació contemporània.
Kònic thtr és reconeguda internacionalment com a pionera en la utilització i la incorporació de tecnologia interactiva a projectes de creació. Les seves propostes s'han mostrat a Catalunya, Espanya, Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

www.koniclab.info
https://www.facebook.com/groups/158251176782


Rosa Sánchez i Alain Baumann

Són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic thtr. Tots dos compten amb una llarga trajectòria professional en relació a noves tecnologies aplicades a la instal·lació, els projectes d'escena interactiva, la dansa i el teatre.

Victoria Macarte
Col·labora amb Kònic des del 2012. Va estudiar teatre i dansa en prestigioses escoles a Londres. El 2010 va viatjar a Nova York per formar-se amb SITI company i participar al programa de residències del Watermillsummer dirigit pel llegendari director de teatre Robert Wilson. Va treballar amb el col·lectiu català Apatches i el 2012 va iniciar el seu projecte personal “The Velvet Sweatshop”.

PROCESSOS BILATERALS D'INFLUÈNCIA




45 min

Concert  interactiu / dansa / performance / visuals

Processus Bilatéral d’Influence
és un projecte multiformat de Kònic thtr. Una creació site specific per a dansa, música i imatge en moviment.
La versió que es presentarà a Influx és un concert / performance que explora –des dels gadgets tecnològics de la nostra contemporaneïtat– el fràgil equilibri de la nostra relació amb uns entorns naturals, socials i urbans altament tecnificats. Uns paisatges que es veuen modificats, augmentats, reinterpretats per les eines digitals, i amb els quals hem de negociar constantment nous vincles i relacions.
El concepte de cos sonor, la relació interactiva entre el cos i la música, servirà per incidir sobre l'espai sonor, amb la dansa de Victoria Macarte, la performance de Rosa Sánchez i la música d’Alain Baumann. Processos Bilaterals d’Influència proposa un univers visual i sonor obert a ser revisitat i redefinit pels cossos que el transiten.

Rosa Sánchez: coreografia / direcció escènica
Alain Baumann: música i desenvolupaments interactius
Victoria Macarte: creació dansa
Rosa Sánchez: performance
Alain Baumann: música i visuals en directe
Rosa Sánchez i Adolf Alcañiz: vídeo
Marc Lleixà: il·luminació
Carme Puigdevall i Kònic thtr: vestuari
María de Frutos: elements escenogràfics
Koniclab: producció
Amb el suport de:
Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona
Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada gratuïta. Aforament limitat.
És imprescindible recollir l'entrada a la taquilla
des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.