Divendres 10 novembre 2017. 21h

KÓRNIK TRIO



https://www.facebook.com/korniktrio
https://vimeo.com/korniktrio

Anna Subirana

Barcelona. Cantant, improvisadora, terapeuta amb música i so. Ha col·laborat amb músics, artistes, ballarins i companyies de teatre com Nuno Rebelo, Joan Saura, Imma Udina, Rosa Martí, Andrés Corchero, Mal Pelo, Àngels Margarit o Metadones.

annasubirana@gmail.com

Eduard Altaba

Barcelona. L'any 1973 forma el seu primer grup Bueyes Madereros. Des d'aleshores ha estat, com a baixista o contrabaixista, en grups de música com Blay Tritono, Tropopausa, Moisés Moisés, etc, i ha col·laborat amb cantants i músics com Francesc Pi de la Serra, Pau Riba, Paco Ibáñez, Jaume Sisa, Luis Paniagua, Embryo o Toti Soler. També ha participat en diferents espectacles i orquestres de música improvisada.

eduard.altaba@gmail.com

David García Aparicio

Terrassa. Format al Taller de músics, al Conservatori de Terrassa i l'Esmuc. Músic a diferents formacions de jazz, rythm and blues i música moderna. Ha col·laborat amb músics com Josep Maria Farràs, Benet Palet, Xavier Figuerola, Nono Fernandez i David Mengual, i amb ballarins i performers com Sol Picó, Maria Muñoz i Pere Faura.

Aurora Gasull

Barcelona. Artista visual, violoncel·lista i membre de diverses formacions de cambra fins a l'any 1990, quan s'inicia en l'àmbit visual amb la fotografia, el dibuix i la pintura. Treballa en el sector multimèdia en disseny d'interactius, i, després d'uns anys de professió activa com a artista 3D, inicia l'exploració de la imatge abstracta en moviment prenent la música com a tema per a les seves animacions.

www.aurora.cat

Rosa Martí
La Ràpita, Barcelona. Pintora i artista plàstica. Ha participat en moltes exposicions col·lectives i en diferents espectacles i performances amb músics com Imma Udina i Anna Subirana.

 

INSTANTS-WISLAWA SZYMBORSKA




50 min

Poesia / música / visuals

Difícilment es podria trobar un poema de la  Wislawa Szymborska que no hagi estat escrit des de la sinceritat més rotunda, càlida unes vegades i descarnada altres. Concebuda des d'una nitidesa cristal·lina, l'obra de la Wislawa no cau atrapada per les preconcepcions i va més enllà dels estereotips temporals. Aquest donar la cara amb l'intemporal des de l'eix mateix de l'humà, sense cap concessió, ens va captivar. Músics vinculats a la improvisació i a l'experimentació vam iniciar un treball de recerca tenint com a referent el món poètic de la Szymborska i juntament amb els visuals projectats a temps real sobre una pantalla texturada vam crear aquest espectacle.

KÓRNIK TRIO
Anna Subirana: veu
Eduard Altaba: contrabaix i laptop
David García Aparicio: guitarres i efectes
Aurora Gasull: visuals projectats a temps real
Rosa Martí: pantalla texturada

galeria fotogràfica


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 6€
comprar entrades