Diumenge 19 octubre 2014. 20h

MIREIA CALAFELL / MIGUEL MARÍN / SEBASTIÀ PUIGGRÓS



Mireia Calafell
Barcelona, 1980. Ha publicat Poètiques del cos (Galerada, 2006), Costures (Viena Edicions, 2010) i Tantes mudes (Perifèric Edicions, en premsa) obres per les quals ha rebut els premis de poesia Amadeu Oller (2006), el VIII Memorial Anna Dodas (2008), el Josep M. López Picó de Poesia (2009) i el Benvingut Oliver (2013). Alguns dels seus poemes formen part d’antologies publicades a l’Argentina, Brasil, Holanda, Regne Unit, Emirats Àrabs i Espanya.

mireiacalafell.com

Miguel Marín
Ha estat el bateria de la banda Piano Magic. Actualment es dedica als seus projectes personals, Montgomery i Arbol. Ha col·laborat amb artistes com Bigas Luna, Leo Obstbaum, Jack Davies, Santiago Garrido, Erre que Erre, Company Decalage, Company Chameleon, Saju Hari i Navala Chaudhari. Ha participat a festivals com Sónar 03, 05, 06, 07, 08 i 09 NYC, Offf, Cinesthesy, Cimatics, Moves, entre d’altres.

www.miguel-marin.com

Sebastià Puiggrós
És dissenyador i cap de projectes d’ArtsMoved. Va estudiar a l'Escola Elisava de Barcelona, obtingué una beca per estudiar al Royal College of Art de Londres i va cursar el Màster en Arts Digitals a l'Institut de l'Audiovisual de l'Universitat Pompeu Fabra.
Com a dissenyador, destaca el treball realitzat per a l’editorial Taschen, Caixaforum, Macba, Fundación César Manrique, Playstation, Francis Ford Coppola i Buenafuente, entre d’altres. Fou un dels fundadors de l’estudi area3, un destacat col·lectiu d'art digital i disseny multimèdia entre 1999 i 2009. Ha participat en projectes d’art i disseny a Alemanya, Suècia, Argentina, Mèxic, Emirats Àrabs, Corea, Xina i Vietnam.

sebastianpuiggros.com


TEXTURES




45 min

Poesia / música / visuals

Textures és un recital de poesia de Mireia Calafell, música de Miguel Marín i visuals de Sebastià Puiggrós.
Es tracta d’un espectacle íntim que combina tres disciplines artístiques per crear una atmosfera que vol suggerir emocions i proposar melodies. En aquesta ocasió, a més de recitar els versos de Poètiques del cos (ed. Galerada, 2006) i Costures (Viena edicions, 2010), Mireia Calafell presentarà el seu nou poemari, Tantes mudes, recentment publicat a Perifèric Edicions.
Textures combina tres disciplines artístiques amb un to marcadament innovador, que fa del recital un espectacle diferent i original. S’ha presentat ja a l’Argentina i a la Xina, així com en alguns dels festivals i cicles més destacats de Barcelona.

Mireia Calafell: poesia
Miguel Marín: música
Sebastià Puiggrós: visuals

www.artsmoved.cat/textures


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada gratuïta. Aforament limitat.
És imprescindible recollir l'entrada a la taquilla
des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.