Dijous 10 novembre 2022. 20h

NÚRIA ANDORRÀ


 

Núria Andorrà, de formació clàssica i contemporània, beu sempre d’altres fonts d'inspiració. Proposa un univers on les imatges, el so i el cos s'uneixen per transmetre en igualtat les mateixes emocions i per crear des de la interdisciplinarietat. Premi Alícia a la interdisciplina de l'Acadèmia Catalana de la Música, Premi especial Zirkòlika 2020 i Premi Puig Porret del Mercat de Música Viva de Vic 2019.

www.nuriaandorra.com
Instagram: @nuriaandorra


___


Crèdits fotos
Artista: Jordi Plana
Espectacle: Alessia Bombaci

Nu.A




50 min

Interdisciplinari

Després de rebre unes esquelles d'herència familiar i escoltant la seva necessitat artística, decideix iniciar el seu segon treball sola.
Nu.A
és un espectacle on es despulla dels seus instruments per anar a objectes de la quotidianitat amb l'objectiu d'apropar-se al seus orígens. Anar a dins per poder transmetre a fora. Partir del senzill per arribar al complex. Passar de l'antic al modern. Un treball d'escolta i de reflexió. Un tractament del so robust i senzill passat pel filtre de l'electrònica i amb paisatges sonors preenregistrats i acústics que interaccionen amb les imatges a temps real.

Música i idea:
Núria Andorrà
Vídeos:
Jordi Plana i Ricard Vives
Disseny d'electrònica:
Josep M. Comajuncosas
Fotografia:
Jordi Plana
Mirada externa:
Marga Socias

galeria fotogràfica

___


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades
12€ compra online - 15€ taquilla
abonament 3 espectacles
30€ online
comprar entrades