Dijous 14 novembre 2019. 20h

ORIOL MORALES


 

ORIOL MORALES
Graduat en direcció i dramatúrgia per l'Institut del Teatre de Barcelona, va debutar com a professional codirigint amb Aleix Plana els espectacles de Teatre SenseSostre. Més endavant desenvolupa la dramatúrgia i la direcció d'espectacles en solitari amb un equip format per artistes com Mercè Lucchetti (escenògrafa), Gerard Bosch (intèrpret) i Aleix Plana (videoartista). D'aquests espectacles, en destaquen Granotes, estrenada dins el cicle Noves Escenes de La Pedrera i posteriorment exhibida al Festival TNT i a la Sala Beckett, Bruels, premi Adrià Gual 2018, estrenada el juliol de 2019 al Teatre Lliure dins el Festival Grec o Articulado ligero, que té prevista la seva estrena al Teatre Tantarantana durant la temporada 2019-2020.
Twitter: @OriolMorales
IG: @oriol_morales

GERARD BOSCH

Es gradua en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Panstwowa Wyzsza Szkola Teatralna de Cracòvia (Polònia). Ha treballat com a músic, compositor i actor en diversos muntatges de l’escena catalana en espais com l’Espai Brossa, la Sala Barts, la Sala Beckett o el festival TNT.
Twitter: @GreatBigBoss
IG: @greatbigboss

ALEIX PLANA

Graduat en direcció de cinema documental per l'ESCAC, s'ha format com a dramaturg a l'obrador de dramatúrgia de la Sala Beckett i com a fotoperiodista a la Universitat Autònoma de Bellaterra. És membre fundador del col·lectiu Fuga (col·lectiu d'agitació social i cultural, creació i recerca audiovisual) i ha treballat com a ajudant de direcció en diferents llargmetratges.
Twitter: @aleix_planas
IG: @aleix.plana

MERCÈ LUCCHETTI

Llicenciada en Disseny d'interiors a l'escola Eina, i d'Escenografia a l'Institut del Teatre. Els darrers anys ha treballat principalment en l'àmbit de l'escenografia (L'ànec salvatge al Teatre Lliure, Turandot de La Fura del Baus al New National Theater de Tokio, Gala dels Premis Goya, etc.) S'ha unit a la companyia Animal Religión aquest últim any en el Circ d'Hivern i està preparant el proper projecte per al Teatre Nacional de Catalunya.
Twitter: @mercelucchetti
IG: @celucchetti 

SÀNDAL PRODUCCIONS
Twitter: @sandalproduccio
IG: @sandalproduccions

 

GRANOTES
80 min

Noves dramatúrgies

El Lalo toca una cançó. I després calla. I després comença a parlar. I parla de la Laura, la seva parella, i del pis on vivien, a Santiago de Compostel·la. I diu que la Laura, un dia, se'n va anar al llac Walden, al nord dels Estats Units. I que no va tornar mai.
El Lalo té una capsa. Una capsa amb les coses de la Laura. Una capsa amb les coses de la Laura que van trobar al motel de Concord, a pocs quilòmetres del llac Walden. El Lalo no sap què hi feia la Laura als Estats Units. El Lalo no sap res. Però ens ho intenta explicar tot.

Granotes
és un conte, un conte ben petit i ben nostre. Només cal que us assegueu amb nosaltres a la vora del foc i que viatgem juntes.

Oriol Morales i Pujolar
: direcció i dramatúrgia
Gerard Bosch: intèrpret
Aleix Plana: audiovisuals
Mercè Lucchetti: espai escènic i il·luminació
Aina Gomis (Sàndal Produccions): producció

galeria fotogràfica

___


Antic Teatre

Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€ on line i taquilla
Abonament 4 espectacles 30€ on line
comprar entrades