Dimecres 9 novembre 2022. 20h

SHOEG


 

Carlos Martorell és un artista sonor i visual establert a Torelló (Barcelona). El seu treball explora la relació simbiòtica entre humans i tecnologia. Utilitza els seus coneixements de programació i altres tecnologies per explorar imatge, moviment i so, així com les interaccions entre elles. Desenvolupa els seus propis instruments, principalment basats en sensors de moviment, que normalment toca en les seves performances, així com el seu propi llenguatge sonor. La part visual dels seus projectes es basa en eines i motors de videojocs, escaneig 3d, i últimament en tècniques de machine learning i intel·ligència artificial.
Com a Shoeg –el seu projecte principal– ha editat alguns àlbums i EPs:
External Skin/IX (Crystalmine, 2022), Faith Exotica (Nyapster, 2018), Container (Orange Milk, 2018), The Swarm (901 Editions, 2018), Vaseline (Memory No. 36 Recordings, 2017)… També és una de les meitats d'Ensemble Topogràfic, col·lectiu amb la ballarina Anna Hierro, i és el creador del projecte Acte de fe, que combina música religiosa i intel·ligència artificial en temps real. Aquests últims anys també ha treballat i col·laborat com a compositor i performer per a companyies de dansa.

www.carlosmartorell.net
Twitter: @ShoegMusic
Instagram: @shoegx


___


Crèdits fotos
Artista: Carlos Martorell
Espectacle: Alice Brazzit

HARD FORK LIVE AV




50 min

Noves tecnologies, performance
estrena

En una dimensió paral·lela, una presa gegant rebenta i el flux de l'aigua ho destrueix tot al seu pas, i deixa arrels i fonaments despullats i a la vista. Això podria ser una tragèdia, però també una oportunitat per començar de nou.

Durant els últims tres o quatre anys m’han encarregat bastants treballs que giren al voltant de la tradició, tema que no m'havia interessat abans. En el procés d'investigació i intercanvi de coneixement, sorgeix una qüestió: què passa quan s'arrenquen les teves arrels, i de sobte et trobes altre cop davant una tabula rasa?

Performance, programació, música i visuals:
Carlos Martorell

galeria fotogràfica

___


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades
12€ compra online - 15€ taquilla
abonament 3 espectacles
30€ online
comprar entrades