Diumenge 12 novembre 2017. 20h

SLOWFLAMES



Slowflames va sorgir de l'empenta generada per Far From Equilibrium, la banda prèvia de Mónica i Sergio Oca (que havien muntat la mítica banda dels noranta Alien Mar) amb Ben Crawshaw. David Broto es va unir a Mónica Oca per formar el duet de versions Plat du Jour i, a partir d'allà, va ser un pas natural tocar els temes originals de Mónica, amb Sergio al baix i les lletres en anglès de Ben Crawshaw com a fil conductor. Slowflames van gravar el disc Out of the Darkness came forth Sweetness amb Monxo Grau a la bateria el 2015 i l'any següent va començar a tocar amb la banda José Manuel Ruiz. Des de llavors, la sinergia creada pels membres de la banda els ha portat a una fase d'imparable creativitat.

Mónica Oca
: guitarra acústica i veu
David Broto
: guitarra elèctrica
Sergio Oca
: baix i sintetitzador
José Manuel Ruiz
: bateria i percussió
Ben Crawshaw
: textos

https://www.youtube.com/channel/UCCchCL78zdcAHUl-uqSBv7Q
https://slowflames.bandcamp.com/album/out-of-the-darkness-came-forth-sweetness

THERE ARE UNEQUAL QUANTITIES OF LIGHT AND DARK




60 min

Concert audiovisual

Aquest espectacle audiovisual, dividit en dues parts, reuneix tretze temes de Slowflames que reflexionen sobre la perdició, la desesperança, la mort, l'amor, la confusió, la lucidesa... L'obra examina el fràgil espai que hi ha de credibilitat entre els sentiments enfrontats, explorant els clixés i les metàfores que s'associen amb la llum i la foscor, esborrant les ombres i jugant amb els matisos per redefinir el moment en què s'acaba la nit i comença la llum.

Elena Val i Sergio Oca treballen les imatges per emfatitzar emocionalment el contingut de cada tema, donant molta importància als textos. La seva idea per als vídeos és que funcionin com un suport similar al que es pot tenir quan compres un vinil, mires les fotos i llegeixes les lletres alhora que escoltes la música que acaba de caure a les teves mans.

Slowflames: música
Elena Val i Sergio Oca: vídeo
Paco Beltrán
: llums

galeria fotogràfica


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 6€
comprar entrades