Dissabte 26 novembre 2106. 21h

TRUNA



Truna

Andrés Blasco Ramos (València, 1965). Des de 1982 he format part de grups de rock i música experimental a la ciutat de València i Liège (Bèlgica): Carmina Burana, Fitzcarraldo, KingKongduo, Antorcha Amable i El Otro Ilustre Colegio Oficial de Patafísica. Amb alguns d'ells continuo actiu de manera esporàdica. Des de 1995 el meu treball en solitari s'ha centrat principalment en dues àrees: creació de nous instruments i composició d'un llenguatge sonor i musical particular. El 2010 començo a treballar amb cinema Super 8 i vídeo, creo peces híbrides, impregnades de sentit de l'humor, dadà, patafísica, experimentació, on intento la interacció i la participació del públic. També treballo amb instal·lacions sonores, dansa, teatre i col·laboro amb altres artistes sonors com: Bartolomé Ferrando (JOP), One Man Nation (23 Shadows of Amnesia), Louis Louis, Cabo San Roque i Pierre Bastien, entre d'altres.
El meu treball s'ha mostrat en festivals internacionals i espais de música experimental, art d'acció, cinema i arts escèniques.

triotruna.blogspot.com.es
dr-truna.blogspot.com.es

 

TRIO TRUNA (Tx3)




40 min

Concert audiovisual

La idea de poder multiplicar-me en una actuació en directe em permet fondre la invenció sonora, com a luthier electrònic i la interacció amb imatges de mi mateix manipulant aquests nous instruments. Aquest Trio Truna em permet jugar amb el "play-pause-stop" de dos lectors de DVD connectats a dos projectors de vídeo i al mateix temps tocar in situ el meu violoncel modificat de manera acústica i electrònica per una altra invenció anomenada Maleta-Mágica. Això em dóna noves possibilitats d'interacció, composició i improvisació amb enregistraments dels meus clons que manipulen dos dels meus instruments inventats: Toro-Cósmico i Atril del Futuro.

Truna: música i vídeo

galeria fotogràfica


Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Entrada 10€
comprar entrades