Dissabte 18 novembre 2023. 20h

TURBULENTE + ELOI EL BON NOI


 

Citlali Hernández (Turbulente) és una artista i dissenyadora mexicana que s'enfoca en l'exploració de les potencialitats del cos en el camp de les arts electròniques i digitals. Els seus experiments entrellacen les materialitats de la performance, amb cables, píxels i circuits. En els últims anys ha estat explorant la relació entre els mitjans virals digitals i la comunicació no verbal en plataformes en línia, a través d'actuacions en xarxa i híbrides (online/offline). És professora de disseny i interacció en diferents institucions acadèmiques, forma part de l'estudi Axolot.cat i participa com visualista amb Toplap Barcelona.

www.turbulente.net
https://www.instagram.com/turbulente

Eloi Isern (Eloi el Bon Noi) és un membre actiu de la comunitat live coder de Barcelona. Es defineix a si mateix com a compositor, live coder i jeroglifista. Ha participat en nombrosos esdeveniments artístics usant el codi de forma creativa. També imparteix tallers i xerrades sobre el live coding. Plena de contrastos, la seva música contraposa moments de gran saturació de l'espectre amb instants de minimalisme puntillista, o harmonies cristal·lines amb fragments de noise i glitch.

www.eloielbonnoi.com
https://www.instagram.com/eloielbonnoi

SHOW ME YOUR SCREEN (o una sessió d’honesta artesania digital)
45 min

Espectacle audiovisual de live coding
estrena

Citlali Hernández (Turbulente) i Eloi Isern (Eloi el Bon Noi) s'han proposat fer a l'Influx la sessió més honesta de la seva vida. Són live coders, i el live coding és una pràctica artística honesta. Sobretot amb l'espectador: a les sessions de live coding tot el que l'artista escriu al seu ordinador és projectat a la vista del públic. Sense restriccions. Eloi el Bon Noi escriurà codi que genera música i Turbulente farà del codi del seu company el llenç a partir del qual generar tot el seu univers visual (a la vegada generat també amb codi i a temps real).

Visuals: Turbulente
Música: Eloi el Bon Noi

___

Antic Teatre
Verdaguer i Callís, 12. 08003 Barcelona
www.anticteatre.com

entrades
14€ compra online - 16€ taquilla
comprar entrades
abonament 3 espectacles
35€ online
abonament 5 espectacles
50€ online
comprar abonaments